Arrangementen

ATTENTIE: Vanaf 1 januari 2023 is het winkeltje sowieso open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.. Shoppen van maandag t/m woensdag? Bel of mail even of we er zijn! (De theeschenkerij is alleen op afspraak open. Òf het moet heul, heul mooi weer zijn, dan serveren we zonder afspraak nog wel eens scones en thee/koffie op het terrasje.)

 

Gluten, noten, zuivel, suiker en overige koolhydraten liggen heel tevreden hand in hand en lepeltje lepeltje op onze étagières en zitten gezellig zij aan zij in onze theebusjes. Glutenvrije high tea's kunnen wij dus helaas niet op tafel toveren, een vegetarische high tea serveren is geen probleem. Geef het aan bij uw reservering!

De theesalon is 'savonds gesloten. De laatste binnenkomst is 16.00 uur.

Het ludieke theesalonnetje is open op afspraak voor een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij. Een overheerlijke scone met jam en lemon curd en de enige echte Rodda's Clotted Cream from Cornwall bijvoorbeeld!

 

High Tea (v.a. 2 pers.)

Hartige hapjes, soep, sandwiches, scones en een explosie van zoet (en natuurlijk onbeperkt thee en/of koffie drinken). Prijs: 29,95 p.p.

 

Cream Tea

Een potje thee naar keuze met twee overheerlijke scones met lemon curd, jam en de enige echte Rodda's Clotted Cream from Cornwall. Prijs: 8,95 p.p.

 

Theeleutmiddagje

Onbeperkt thee drinken (keuze uit meer dan 160 soorten thee!) met heerlijke zoetigheden inclusief de scone met jam, lemon curd en Rodda's Clotted Cream from Cornwall.Prijs: 19,95 p.p.

 

Thee en zee

Voor groepen kunnen we een vaartocht over de Waddenzee verzorgen en bij gunstig tij brengen we dan ook een bezoek aan de zeehondenkolonie. Verrekijker meenemen! Dan kunt u ook de lepelaarkolonie goed bekijken. Bel of mail gerust voor info!

 

(Auto-)Puzzeltocht

U kunt na of voor uw bezoek aan de theesalon een (auto-)puzzeltocht maken over ons prachtige oude eiland Wieringen (Parel van de Zuiderzee, zie fotoboek) Prijs: 3,50 p.p. minimaal 10 personen. Natuurlijk is er een prjisje voor de winnaar.

 

Thee met cabaret Trien van de Gest.

High Tea onder de bezielende leiding van dorpsroddeltante Trien van de Gest. Dit arrangement kan gereserveerd worden door groepen v.a. 15 pers. 29,95 p.p.

Datum moet in overleg, want Trien is niet altijd beschikbaar! 

 

Zakjes thee op naam
Wij maken ook zakjes thee op naam van de jubilaris, firma of vereniging met een bijpassende tekst (op rijm!) waarvoor u zelf informatie levert zodat het een uniek persoonlijk presentje wordt. Minimale afname 15 stuks. Prijs in overleg (diverse mogelijkheden).

Wij vragen u vriendelijk doch met klem, om tijdens een bezoek aan onze salon uw auto op onze eigen parkeerplaats te zetten om overlast voor de buren te voorkomen. (Vermeld dit s.v.p. ook in eventuele uitnodigingen die u gaat versturen.) Bij voorbaat dank!

 

Omdat wij alleen op afspraak open zijn is reserveren noodzakelijk!