Arrangementen

Gluten, noten, zuivel, suiker en overige koolhydraten liggen heel tevreden hand in hand en lepeltje lepeltje op onze étagières en zitten gezellig zij aan zij in onze theebusjes, aan een high tea zonder deze ingrediënten kunnen wij u helaas niet helpen. Een vegetarische Tea op tafel toveren, dàt lukt ons wél!

De theesalon is 'savonds gesloten. De laatste binnenkomst is 16.00 uur.

We hebben een oplossing bedacht voor grote groepen die niet in één keer in ons salonnetje passen. Voor deze groepen hebben we Het Wisselarrangement (voor groepen van min. 25 t/m max. 42 pers.):
De groep wordt gesplitst in twee kleine groepjes: Eén groepje geniet in de theesalon van de theeproeverij: Onbeperkt theeproeven met een explosie van zoet (duur 1 1/2 à 2 uur) terwijl de andere groep naar een bezienswaardigheid op onze prachtige eiland Wieringen gaat (opties: Wieringer Eiland Museum, rondleiding eeuwenoude Michaëlskerk op Oosterland, Viking Informatie Centrum, Rondleiding Molen "De Hoop", wij informeren u graag over één van de de mogelijkheden.) En daarna gaan we wisselen! Prijs: 15,95 euro p.p. excl. entreekosten gekozen bezienswaardigheid.
Dit arrangement kan ook afgesloten worden met een gezamenlijke vaartocht/zeehondentocht en dan is de prijs 29,95 p.p.(excl. entreekosten gekozen bezienswaardigheid).

Thee met een hoedje!
We hebben hoedjes gemaakt met wuivende veertjes en onze gasten kunnen deze gratis gebruiken! Leuk voor de foto's! (Ook de heren zien er overigens adembenemend uit met één van onze hoedjes op het hoofd!). Het dragen van een hoedje tijdens de Tea veroorzaakt wel bijverschijnselen: Opeens gaan de pinken allemaal omhoog...

In onze nostalgische theesalon (max. 22 zitplaatsen)/ theewinkel verloopt de betaling zelfs nog op de nostalgische manier: Contant! We beschikken niet over een pinapparaat... En om overlast in de buurt te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk, doch met klem, om bij een bezoek aan onze theesalon uw auto op onze eigen parkeerplaats te parkeren! (Omdat wij alleen op afspraak open zijn is reserveren noodzakelijk!)

High Tea (v.a. 4 pers.) High Tea met cabaret (v.a. 15 pers.): Welkomstdrankje, hartige hapjes, soep, sandwiches en scones gevolgd door een explosie van zoet. Onbeperkt proeven van alle theeén die in ons theewinkeltje voorradig zijn (er is ook koffie!) Prijs: 27,- p.p. Duur: +/- 3 uur.

High Tea met rondvaart/zeehondentocht. Prijs: 39,95 p.p. (voor groepen v.a. 15 pers.)

Theeleutmiddagje (Er is ook koffie!!)
Theeproeverij, vanaf 2 personen. U mag alle theeën zelf scheppen en onbeperkt proeven. De etageres zijn gevuld met allerhande zoetigheden waarvan naar hartenlust gesnoept mag worden. Ook wordt de scone met de originele Rodda's Clotted Cream geserveerd! Duur: 2 à 2 ½ uur? (De tijd vliegt als je lekker "an zit").
Prijs € 15,95 p.p.

Theeleutmiddagje met vaartocht (Thee en zee) (minimaal 15 pers.)
U kunt het Theeleutmiddagje uitbreiden met een rondvaart over de Waddenzee en als het tij gunstig is brengen we tijdens deze tocht ook even een bezoekje aan de zeehondenkolonie. Duur  ± 4 ½ uur. (min. 15 pers.)
Prijs € 29,95 p.p.

Cornish Cream Tea (Vanaf 2 personen)
Scone met de enige echte Rodda's Clotted Cream from Cornwall, een kleine zoetschotel en een flinke pot thee naar keuze of een pot koffie per persoon. Duur: uurtje?
Prijs € 7,95 p.p.
 

Schuitje varen, Theetje drinken, Hapje eten (min. 15 pers.)
Theeleutmiddag in de schenkerij, vaartocht (bij gunstig tij zeehondentocht) over de Waddenzee en een warme maaltijd in Restaurant de Dikke Bries (Dagvullend programma). Informeer bij ons naar de prijs.

(Auto-)Puzzeltocht
U kunt elk thee-arrangement uitbreiden met een (auto-)puzzeltocht over ons prachtige oude eiland Wieringen (Parel van de Zuiderzee, zie fotoboek) incl. prijs voor de winnaar!  3,50 p.p. minimaal 10 personen.
 

Een rondleiding in de eeuwenoude Michaelskerk, een bezoek aan Wieringer Eiland Museum Jan Lont of een bezoek aan het boothuis van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, station Den Oever, regelen wij ook graag voor u, want er is zoveel moois op Wieringen...

Nu ook vergadermogelijkheden met lunch en/of koffietafel (en/of rondleiding Wieringer Eilandmuseum/reddingstation KNRM) tot 21 personen (minimaal 8 pers.) Informeer naar de mogelijkheden!

 

Zakjes thee op naam
Wij maken ook zakjes thee op naam van de jubilaris, firma of vereniging met een bijpassende tekst (op rijm!) waarvoor u zelf informatie levert zodat het een uniek persoonlijk presentje wordt. 2,25 per stuk (minimale afname 15 stuks). Ook los van onze arrangementen te bestellen.

Nog even dit,
U kunt het aantal deelnemende personen wijzigen tot een dag voor de gereserveerde datum. Daarna worden alle gereserveerde Tea's in rekening gebracht. In geval van overmacht beslist de uiterst bekwame directie...

Wij vragen u vriendelijk doch met klem, om tijdens een bezoek aan onze salon uw auto op onze eigen parkeerplaats te zetten om overlast voor de buren te voorkomen. (Vermeld dit s.v.p. ook in eventuele uitnodigingen die u gaat versturen.) Bij voorbaat dank!

En onze ervaring is dat een Thee-arrangement voor kinderen een veel te lange zit is, dit even ter overweging, bovendien is er in het salonnetje geen ruimte voor kinder- of wandelwagens. En voor de veiligheid: wij vermoeden dat er ouders zijn die het gevaar van kleine kinderen in combinatie met hete theepotten nog steeds zwaar onderschatten. Dus laat kleine dreumessen a.u.b. thuis achter op een veilig adres, dat is echt veel beter. Ook hebben we geen invalidentoilet. Het salonnetje is immers piepklein, maar o zo gezellig!

Wij verzorgen ook losse rondvaarten over de Waddenzee en het IJsselmeer, wadloop- en zeehondentochten, sportvisdagen en as verstrooiingen op zee. Informeer vrijblijvend.

Omdat wij alleen op afspraak open zijn is reserveren noodzakelijk!