Nieuws

 

 

V.a. 1 januari 2023 is de zowel de theeschenkerij als de theewinkel sowieso geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Wilt u op een andere dag komen winkelen of theedrinken? Bel dan even of we aanwezig zijn om teleurstelling te voorkomen.
High Tea of andere thee-arrangementen voor enkelingen of groepen tot 15 pers. kunnen voortaan geboekt worden van donderdag t/m zondag.
High Tea met cabaret (aleen te reserveren voor groepen van 15 tot 22 pers.) kan van maandag t/m zondag worden gereserveerd.
Het winkeltje is sowieso open van donderdag t/m zondag, mocht u van maandag t/m woensdag langs willen komen in het winkeltje, vraag dan even of er iemand aanwezig is, mocht dat zo zijn, dan helpen wij u graag!

Om uw gasten (extra) te verrassen maken wij ook pakjes thee met uw eigen naam, firmanaam of de naam van de vereniging op het etiket.
2,- per stuk (minimale afname 15 stuks, ook los van onze arrangementen te bestellen)

Wieringen is zo mooi, u kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken over het voormalige Zuiderzee- eiland, een meerdaags bezoek is dan ook zeker aan te raden. En voor groepen organiseren wij graag een rondvaart/zeehondentocht met een van onze eigen schepen. Informeer vrijblijvend.

Nieuw in de winkel: Nostalgische VW bus koektrommel! 15,95