Nieuws

ATTENTIE: WEGWERKZAAMHEDEN! WE ZIJN ALS VOLGT BEREIKBAAR: Vanaf de rotonde Den Oever 1e weg rechts (Havenweg.Daarna eerste weg links (Molenstraat). Dan 4e weg links (Amsteldiepstraat) en aan het eind linksaf, u ziet ons dan al na 50 meter rechts. U kunt parkeren op onze eigen parkeerplaats naast de Theesalon.

Van 1 november tot eind december wordt de theeschenkerij bij de winkel getrokken en omgetoverd tot sinterklaas- en kerstmarkt(je). In die periode is het dus niet mogelijk een thee-arrangement te reserveren. De Winkel is dan dagelijks open v.a. 10.00 uur.

V.a. 1 januari 2023 is de zowel de theeschenkerij als de theewinkel alleen geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Om uw gasten (extra) te verrassen maken wij ook pakjes thee met uw eigen naam, firmanaam of de naam van de vereniging op het etiket.
2,- per stuk (minimale afname 15 stuks, ook los van onze arrangementen te bestellen)

Wieringen is zo mooi, u kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken over het voormalige Zuiderzee- eiland, een meerdaags bezoek is dan ook zeker aan te raden. En voor groepen organiseren wij graag een rondvaart/zeehondentocht met een van onze eigen schepen. Informeer vrijblijvend.